Cabinet Psiho Spiritual – Luminița Anglade

DESPRE MINE

Alături de tine

Spune ce ai pe suflet, Sunt aici sĂ te ASCULT!

Iubirea față de oameni și apropierea de Dumnezeu m-au făcut să aleg  meseria de psiholog.

Inteleg framantarile prin care treci, te ascult si nu te judec. Stiu ca iti este greu sa vorbesti despre ce te doare si de aceea iti voi fi aproape, ajutandu-te sa descoperi singur lumina propriei vieti.

Te invit la cabinet unde, într-un mediu intim și confortabil, special creat ca tu să te simți în siguranță, te voi asigura de maxima mea confidențialitate, profesionalism și promptitudine. 

PreGĂTIRE

Psiholog Clinician Luminița Anglade

Am urmat cursurile facultății de psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu și m-am specializat în urma masterului în Psihologie Clinică și Psihologie Analitică, având formare în terapia sistemică a copilului, cuplului și  familiei. Mă pasioneaza psihologia analitică jungiană și Reiki.

Competențe Reiki

Acestea confirmă că am parcurs cu succes diferite niveluri de inițiere și instruire în arta și practica Reiki, sub îndrumarea unor instructori calificați și respectați în comunitatea Reiki. Un respect deosebit îl am față de Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu, maestrul meu și totodată omul de la care am invățat Reiki.

Diplomele Reiki reflectă angajamentul meu în dezvoltarea personală și spirituală, precum și capacitatea de a utiliza energia universală în scopul vindecării și armonizării fizice, mentale și emoționale.

Prin aceste diplome, confirm că sunt pregătită să ofer ajutor și suport celor în căutare de vindecare și echilibru interior.

Prezență Media

Descoperă Conexiunea între Psihologie și Spiritualitate

În aceste interviuri dragi mie, explorez conexiunea dintre psihologie și spiritualitate și dezvălui cum abordarea psiho-spirituală definește serviciile mele. Află cum îmbin principii psihologice și învățături spirituale pentru a ghida oamenii către transformare și vindecare interioară.