Cabinet Psiho Spiritual – Luminița Anglade

Radiestezie

Servicii

Inițiere în Radiestezie pentru gradele I – VI

Radiestezia, cunoscută și sub numele de “dowsing” (EN), este o practică ancestrală care implică utilizarea unor instrumente precum pendule sau baghete pentru a detecta energii subtile sau pentru a găsi resurse subterane, cum ar fi apă, metale sau obiecte pierdute. Această practică se bazează pe ideea că unii oameni au capacitatea de a percepe sau a interacționa cu aceste energii subtile, folosind instrumentele lor ca intermediar. Deși este privită cu scepticism de către comunitatea științifică, radiestezia rămâne o practică populară în diverse culturi și poate fi folosită într-o varietate de domenii, de la căutarea apelor subterane la explorarea aspectelor spirituale ale existenței umane.

Întrebări frecvente despre Radiestezie

Radiestezia se bazează pe ideea că unii oameni au capacitatea de a percepe sau a interacționa cu energiile subtile din mediul înconjurător folosind instrumente precum pendule sau baghete. Deși modul exact de funcționare nu este pe deplin înțeles din perspectiva științifică, practicanții cred că aceste instrumente servesc ca intermediari între energia subtilă și conștiința lor.

Radiestezia poate fi folosită pentru o varietate de scopuri, inclusiv pentru căutarea apelor subterane, detectarea metalelor sau obiectelor pierdute, identificarea zonelor geopatogene sau pentru explorarea aspectelor spirituale ale existenței umane. Practicanții pot folosi această tehnică pentru a căuta răspunsuri la întrebări personale sau pentru a investiga diferite aspecte ale mediului înconjurător.

Eficiența radiesteziei este subiect de dezbatere și există opinii împărțite în această privință. Mulți practicanți raportează experiențe pozitive și rezultate semnificative, în timp ce scepticii susțin că aceste rezultate pot fi atribuite sugestiei sau altor factori subiectivi. Deși există puține dovezi științifice care să susțină eficacitatea radiesteziei, mulți oameni continuă să o folosească ca o modalitate de explorare și căutare.

Există diferite resurse disponibile pentru cei care doresc să învețe radiestezia, inclusiv cărți, cursuri online și seminarii. Învățarea acestei practici implică de obicei practică, răbdare și deschidere către experiențe neobișnuite. Este important să fii deschis la explorarea acestei tehnici și să îți dezvolți propriile abilități și intuiție în timp.

Servicii

Măsurători Radiestezice

Masurările radiestezice sunt o modalitate complexă de a evalua diferite aspecte ale structurii umane, utilizând instrumente și concepte specifice. Structura umană este împărțită în mai multe niveluri, inclusiv fizic, biosic, și noesic, fiecare având propriile sale caracteristici și energii. Unul dintre conceptele cheie este Sarpele Kundalini, situat în baza coloanei vertebrale, care, când este trezit, urcă activând chakrele și conștientizarea. Masuratorile radiestezice evaluează aspecte precum energia benefică fundamentală, starea de sănătate, și puterea infoenergetică, oferind o imagine detaliată a stării energetice și spirituale a individului. De asemenea, aceste măsurători pot identifica anomalii bioenergetice patogene, demoni, sau alte entități malefice care pot afecta sănătatea și bunăstarea unei persoane. Prin intermediul radiesteziei, terapeuții pot evalua și interveni asupra acestor aspecte pentru a sprijini vindecarea și echilibrarea organismului și a sufletului.

Întrebări frecvente despre Măsurători Radiestezice

Structura umană se referă la diferitele niveluri ale ființei umane, inclusiv aspectele fizice, emoționale, mentale și spirituale. Măsurătorile radiestezice evaluează aceste niveluri, identificând energii subtile și aspecte energetice care pot influența starea de sănătate și bunăstare a individului.

Principalele aspecte evaluate în timpul măsurătorilor radiestezice includ energia benefică fundamentală, starea de sănătate, starea de vitalitate, nivelurile de lumină internă și vibrația internă. De asemenea, se pot evalua și aspecte precum puterea de terapeut a individului, nivelul de iubire și iertare, sau conexiunea cu divinul.

Măsurările radiestezice pot oferi o perspectivă holistică asupra sănătății individului, identificând dezechilibre și anomalii energetice care pot fi asociate cu diverse afecțiuni. Prin evaluarea acestor aspecte și identificarea posibilelor cauze energetice ale problemelor de sănătate, terapeuții pot oferi recomandări și intervenții personalizate pentru a sprijini vindecarea și restabilirea echilibrului.

În afara domeniului sănătății, măsurările radiestezice pot fi folosite pentru evaluarea și armonizarea aspectelor energetice ale mediului înconjurător, inclusiv a locuinței, locului de muncă sau a altor spații. De asemenea, aceste măsurători pot fi folosite în explorarea aspectelor spirituale, precum conectarea cu sinele superior, împlinirea misiunii personale sau dezvoltarea spirituală.

Servicii

Tehnici și Algoritmi de Curățare Energetică

Tehnicile și algoritmii de curățare energetică se bazează pe puterea și lumina Duhului Sfânt, formând Sfânta Cruce a Mântuitorului Iisus Hristos, conform Voinței Sfintei Treimi. În procesul de curățare, se anihilează o gamă largă de influențe negative, inclusiv legături de magie, blesteme, energii malefice, și programe nocive. Algoritmii de curățare abordează aspecte precum legăturile karmice, atacurile energetice, și influențele malefice asupra sănătății fizice și spirituale. Prin intermediul acestor tehnici și algoritmii, se urmărește restaurarea echilibrului energetic și spiritual, activând programele de vindecare și reintegrare. Rugăciunea către Sfânta Treime servește ca ghid și sursă de lumină în procesul de curățare și vindecare.

Întrebări frecvente despre Tehnici și Algoritmi de Curățare Energetică

Tehnicile și Algoritmii de Curățare Energetică reprezintă metode și proceduri utilizate pentru eliminarea influențelor energetice negative din corpul și câmpul energetic al unei persoane. Acestea pot include rugăciuni, vizualizări, ritualuri, sau alte practici care au rolul de a elibera și purifica energiile stagnante sau malefice din jurul individului.

Curățarea energetică poate aduce numeroase beneficii, inclusiv echilibrarea și îmbunătățirea stării de sănătate fizică și mentală, creșterea nivelului de energie și vitalitate, reducerea stresului și anxietății, precum și îmbunătățirea conexiunii spirituale și a bunăstării generale.

Există diverse modalități de a efectua curățarea energetică, iar metoda aleasă poate varia în funcție de preferințele și nevoile individului. Aceste tehnici pot implica folosirea rugăciunilor sau mantrelor, utilizarea cristalelor sau a plantelor sacre, practicarea meditației sau vizualizării, sau efectuarea unor ritualuri specifice, în conformitate cu tradițiile spirituale sau religioase ale persoanei.

Eficiența Tehnicilor și Algoritmilor de Curățare Energetică poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv de profunzimea și intensitatea influențelor negative, de consistența și devotamentul persoanei în practicarea acestor tehnici, precum și de deschiderea și credința sa în procesul de vindecare și purificare. Multe persoane raportează îmbunătățiri semnificative în starea lor de bine după aplicarea regulată a acestor tehnici.