Tehnici și Algoritmi de Curățare Energetică

Principii de Bază

100+ Reviews
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
Cabinet Psiho Spiritual – Luminița Anglade

Radiestezia se descoperă nu se învață

Radiestezia este abilitatea naturală de a percepe radiații și câmpuri energetice, precum și informații asociate acestora. Această practică implică utilizarea unor instrumente specifice, cum ar fi pendulul sau ansa, pentru a accesa și interpreta aceste informații.

Radiestezia presupune capacitatea de a monitoriza și influența dinamic informațiile accesate, într-un mod influențat de starea energetică și emoțională a practicantului. În ceea ce privește sănătatea umană, radiestezia poate fi folosită pentru a efectua scanări, determinări de cauze și intervenții energetice. Este important de menționat că radiestezia nu poate fi redusă la un simplu curs, deoarece implică o comunicare subtilă prin câmpuri energetice, care necesită o experiență directă și practică. Orice persoană poate practica radiestezia și poate interveni prin focalizare mentală, cu condiția să dobândească anumiți parametri bio-energetici prin antrenament, motivație și concentrare. Gândurile și emoțiile noastre se materializează sub forma unei substanțe subtile numită obiect mental sau formă gând.

Recomandăm clienților să caute întotdeauna sfatul și îngrijirea profesioniștilor medicali sau terapeuților calificați înainte de a începe orice program de curățare energetică sau terapie spirituală.

Ce sunt algoritmi?

În radiestezie, algoritmii sunt proceduri sau seturi de instrucțiuni stabilite pentru a efectua anumite măsurători sau pentru a interpreta semnalele obținute în timpul unei sesiuni de radiestezie. Acești algoritmi pot fi utilizați pentru a ghida practicienii în procesul de identificare a anumitor informații sau entități energetice și în luarea deciziilor în ceea ce privește intervențiile necesare. De exemplu, un algoritm ar putea fi folosit pentru a evalua starea de sănătate a unei persoane sau pentru a detecta prezența unor entități negative precum anomalii bioenergetice patogene sau demoni. Implementarea algoritmilor în practica radiestezică poate ajuta la standardizarea procesului și la obținerea de rezultate mai consistente și fiabile.

Anihilarea Influențelor Negative

Folosim puterea și lumina Duhului Sfânt în procesul nostru de curățare, formând Sfânta Cruce a Mântuitorului Iisus Hristos, conform Voinței Sfintei Treimi.

Utilizăm algoritmi și tehnici specializate pentru a anihila o gamă largă de influențe negative, inclusiv legături de magie, blesteme, energii malefice și programe nocive.

Ne concentrăm pe restaurarea echilibrului energetic și spiritual al individului, activând programele de vindecare și reintegrare pentru a îmbunătăți starea de bine generală.

Rugăciunea către Sfânta Treime servește ca ghid și sursă de lumină în întregul proces de curățare și vindecare, oferind suport spiritual și emoțional.

Procesul nostru de curățare energetică este conceput să ofere suport spiritual și emoțional, fiind bazat pe principii și practici ale credinței creștine. Utilizăm rugăciuni și simboluri religioase, inclusiv formarea Sfintei Cruci a Mântuitorului Iisus Hristos, conform Voinței Sfintei Treimi, pentru a oferi lumină și ghidare în procesul de curățare și vindecare.