Cabinet Psiho Spiritual – Luminița Anglade

REIKI | TERAPIE, Practică și Inițieri

Dragă suflete,

După o lungă perioadă de timp în care am fost împinsă de Univers să lucrez cu Sinele în planul spiritual și lumesc și în urma cerințelor care mi-au fost adresate de către unii dintre voi, astăzi mă simt pregătită să întorc darurile oferite de Maica și de bunul Dumnezeu prin Maeștrii, profesorii și prin fiecare suflet pe care l-am întâlnit în acești 12 ani de pregătire psiho-spirituală. Această lungă perioadă de lucru cu interiorul nu a fost ușoară, drept pentru care consider că a venit momentul să particip la susținerea celor care sunt în căutare de sensuri și să aduc, atât cât îmi este permis de divinitate, aportul meu în baza cunoașterii dobândite.

Practica și Inițierile Reiki

Vă aștept cu bucurie să scoatem la lumină întunericul interior, să-l aducem în conștiință, să-l acceptam, să-l trăim, să-l vindecăm și să-l integrăm!

La cererea unora dintre voi, mi-am propus să organizez întâlniri săptămânale cu sesiuni de practică și inițieri Reiki (Usui, Karuna, Shamballa, Gendai, ordinul lui Melchizedeck, Reverend, Grand Master, Grand Minister, Ascension), precum și Radiestezie.

Având ca experiență lucrul practic în grup, aceste întâlniri vor fi doar la cabinet. Am observat în cabinet și din întâlnirile cu sufletele că lipsește practica. Astfel, se produce un soi de blocaj la nivel mental. Dificultatea este să aduci informația în suflet, în trăire. Abia atunci îți exerciți rolul de creator și discerni lumina de întuneric, descoperind adevăratele sensuri ale propriei vieți și scopul și misiunea pentru care ești aici și acum! În timp, câștigi putere personală, te apropii tot mai mult de esența divina!

Pentru a atinge acest minunat scop, o să fac apel la voi să veniți cu întrebări și situații cu care vă confruntați și cărora le căutați sensuri.

Mai multe informații despre aceste sesiuni de practică se găsesc pe grupul de Facebook Constelația Iubirii accesibil în link-ul de mai jos.