Psihoterapie de Grup

Alaturati-vă grupului de suport și începeți să explorați împreună drumul către vindecare!

100+ Reviews
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
Procesul terapeutic

Motivele de a participa la psihoterapie de grup sunt:

01

Motiv 1

Pe lângă dezvoltarea personală, grupul îţi oferă ocazia de a dobândi noi aptitudini sociale prin interacţiunea cu alte persoane, de a-ţi exprima opiniile şi de a asculta alte opinii, într-un cadru protejat de înţelegere şi informare.

02

Motiv 2

În momentele dificile, este important să știi că nu ești singur în lupta ta. În grupul nostru de terapie, vei avea oportunitatea de a privi la propriile tale probleme printr-o perspectivă diferită – cea a celorlalți membri ai grupului.

03

Motiv 3

În cadrul psihoterapiei de grup, beneficiezi de oportunitatea de a reflecta și de a observa atât comportamentul tău personal, cât și pe cel al celorlalți membri. Această dinamică interacțională îți oferă un cadru sigur și suportiv pentru a învăța despre tine însuți.

04

Motiv 4

În cadrul grupului de terapie, ai posibilitatea de a împărtăși și de a primi opinii și păreri referitoare la problemele, dilemele, întrebările și subiectele discutate. Acest schimb liber de idei și experiențe între membrii grupului îți oferă o perspectivă nouă și variată asupra situațiilor cu care te confrunți și îți oferă sprijin și înțelegere din partea celorlalți participanți.

05

Motiv 5

Terapia de grup este o opțiune mai accesibilă din punct de vedere financiar în comparație cu terapia individuală, oferind în același timp rezultate excelente. Prin participarea la terapie de grup, ai oportunitatea să beneficiezi de suportul și perspectivele multiple ale celorlalți membri, contribuind la un proces de vindecare și creștere personală profundă și benefică.

06

Motiv 6

Participând la terapia de grup, te implici în discuții desfășurate într-un mediu sigur, suportiv și confidențial. Aici, poți împărtăși experiențe și sentimente fără frica de a fi judecat, beneficiind de sprijinul și înțelegerea celorlalți membri ai grupului în călătoria ta către vindecare și dezvoltare personală.