Inițiere reiki

Este un proces prin care un maestru Reiki transmite energia și cunoștințele necesare pentru a practica această formă de vindecare energetică.

100+ Reviews
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
Procesul de inițiere

În timpul unei inițieri Reiki, maestrul Reiki facilitează deschiderea canalelor energetice ale elevului, permitându-i acestuia să acceseze și să utilizeze energia Reiki în scopul propriei vindecări și al altora. Inițierea implică de obicei o combinație de meditație, simboluri și ritualuri specifice, care sunt transmise de maestru către elev.

Sistemele Reiki

Sistemele Reiki se referă la diversele tradiții, școli sau linii de învățătură care au evoluat în jurul practicii Reiki de-a lungul timpului. Deși principiile de bază ale Reiki-ului sunt universale – canalizarea energiei universale în scopul vindecării și echilibrării – există diferite abordări și practici care pot varia în funcție de tradiție sau sistem.

01

Inițiere Reiki USUI

Reiki tradițional japonez (Usui Reiki): Acesta este sistemul original dezvoltat de Mikao Usui în Japonia la începutul secolului al XX-lea. Este cunoscut pentru simplitatea sa și accentul pus pe auto-vindecare și creșterea spirituală.

02

Inițiere Reiki Karuna

Acest sistem a fost dezvoltat de William Lee Rand și alții, și este cunoscut pentru integrarea unor noi simboluri și tehnici de vindecare în practica Reiki tradițional.

03

Inițiere Reiki Shamballa

Reiki Shamballa, cunoscut și sub numele de Shamballa Multidimensional Healing (SDMH), este un sistem de vindecare care combină elemente ale Reiki-ului tradițional cu alte tehnici și învățături spirituale. A fost dezvoltat de John Armitage, cunoscut și sub numele de Hari Das Baba, și este influențat de conceptul mitic al Shamballei, o locație legendară din Budismul Tibetan și alte tradiții spirituale.

04

Inițiere Reiki Gendai

Reiki Gendai este un sistem modern de Reiki care îmbină elemente ale Reiki-ului tradițional japonez cu abordări contemporane și învățături actualizate. A fost dezvoltat de maestrul japonez Hiroshi Doi, care a studiat atât în Japonia, cât și în Occident, și a adus împreună cunoștințe din ambele culturi în dezvoltarea acestui sistem.

05

Inițiere Ordinul lui Melchizedek

Ordinul lui Melchizedek este o tradiție spirituală care are rădăcini în tradiția biblică și în alte tradiții spirituale antice. În Biblie, Melchizedek este menționat ca fiind un preot și rege al Salemului (mai târziu cunoscut ca Ierusalimul), care a avut un rol semnificativ în viața lui Avraam.

06

Inițiere gradul de Reverend

Inițierea denumită și “Activarea Razei de Sinteză Melchisedec” este parte a unei practici sau tradiții spirituale care se bazează pe învățăturile și principiile preoției lui Melchisedec. În cadrul acestei inițieri, practicanții care au deja preoția lui Melchisedec sunt ghidați să activeze sau să acceseze “Raza de Sinteză a lui Melchisedec”.

07

Inițiere Grand Minister

Preoția lui Melchisedec este asociată cu înțelepciunea și cu preoția universală, conform tradiției biblice și a altor tradiții spirituale. În aceste tradiții, Melchisedec este descris ca fiind un preot și rege al Salemului (Ierusalimul), care a avut un statut special și care a fost recunoscut ca având un rol distinct în conectarea cu Divinul și în oferirea binecuvântărilor spirituale.

08

Inițiere Grand Master grad V-VIII

Gradele V – VII de Reiki vă oferă simboluri noi care vă ajută să vă eliberaţi. Să vă eliberaţi de dependenţa pentru lucruri şi oameni. Veţi învăţa să găsiţi sursa fericirii în dumneavoastră şi să vă conectaţi la Energia Universală a Vieţii.

09

Inițiere Ascesion Reiki

Ascension Reiki este un sistem de Reiki care combină elemente din Reiki-ul tradițional cu conceptele de ascensiune spirituală și dezvoltare a conștiinței. A fost creat de fondatorii Chris Comish și Rami Bleckt, iar accentul principal al acestui sistem este pe accelerarea creșterii spirituale și pe facilitarea procesului de ascensiune.