Radiestezia: O Introducere

Definiție și Principii

Radiestezia reprezintă fenomenul prin care un sistem viu recepţionează extrasenzorial (în afara organelor de simţ) din oceanul energetic şi informaţional un semnal inforenergetic de interes, necunoscut anterior, iar în cazul descoperirii, reacţionează într-un mod prestabilit de operatorul radiestezist printr-o senzaţie sau mişcare fizică particulară sau prin stări afectiv-sentimentale specifice. Prin aceste senzaţii sau mişcări, propria raţiune ia act de existenţa sau inexistentă semnalului căutat şi a anumitor caracteristici ale generatorului de semnal.

Marele, imensul sistem informaţional-energetic, computerul viu care este Banca de Date Universală numită şi Cronica Akashă nu este altceva decât instrumentul Spiritului Divin care îmbracă întreaga Creaţie.

Aplicabilitate și Utilitate

Radiestezia este o metodă de diagnosticare alternativă, care necesită nu numai cunoştinţe solide, ci şi un strop de intuiţie. Aceasta utilizează anumite indicatoare, cum ar fi baghetele sau pendulele, pentru a capta vibraţiile organismului. Probabil aţi văzut persoane care folosesc o sârmă de cupru îndoită în forma literei „V“. Cu această ansă, îndreptată cu vârful către pacient, persoana respectivă determină bolile de care suferă organismul respectiv. Deși nu este o metodă de tratament, radiestezia este considerată o metodă utilă şi destul de sigură de diagnoză, având o istorie de mii de ani.

Prin radiestezie se investigheaza regnurile minerale, vegetale si animale, dar se poate investiga si omul, precum si structura sa energetica, problemele si necazurile sale, precum si planurile superioare ale lumii astrale si a celei superioare.
Ca regula generala, orice persoana sanatoasa fizic si mintal, care detine un intelect care sa-i permita sa-si manifeste gandirea logica, poate practica radiestezia cu ajutorul ansei si pendulului. In vechime, aceasta stiinta era cunoscuta ca rabdomantie si a facut de-a lungul veacurilor obiectul a numeroase superstitii. Radiestezia cu bagheta magica a fost cunoscuta in China cu mii de ani in urma. Pe un basorelief datand de acum aproximativ 4000 de ani este prezentat imparatul Yu tinand in mana un instrument in forma de vergea, asemanator unei baghete unghiulare. In China, inainte de contruirea locuintelor, era consultat un specialist numit “geomant” (prezicator in pamant) care, cu ajutorul unui obiect asemanator baghetei unghiulare, analiza locul destinat constructiei.

Istoric și Context

Radiestezia, cunoscută în vechime ca rabdomantie, a fost utilizată de-a lungul veacurilor și a fost obiectul a numeroase superstiţii. Utilizarea baghetei magice a fost cunoscută în China cu mii de ani în urmă. Un basorelief datând de acum aproximativ 4000 de ani prezintă împăratul Yu ţinând în mână un instrument în formă de vergea, asemanator unei baghete unghiulare. În China, înainte de construirea locuințelor, era consultat un specialist numit “geomant” (prezicător în pământ) care, cu ajutorul unei baghete unghiulare, analiza locul destinat construcţiei.

În timpul războiului din Vietnam, Armata americană întâmpina probleme mari în luptele terestre. Bazele americanilor erau aruncate în aer una câte una cu ajutorul explozibilului aşezat sub ele, plasat acolo prin tunelele săpate special. Negăsind o altă soluţie pentru rezolvarea acestei probleme, a fost adusă pe frontul vietnamez persoana care poseda calităţi extrasenzoriale, care se oferise să ajute Armata americană. Prin metodele sale, aceasta a determinat traseul canalelor subterane, ajungând până la gurile lor de intrare, reuşind astfel să anihileze acţiunile Armatei vietnameze.
În ambele cazuri descrise, determinările s-au efectuat pe baza unui fenomen încadrat în domeniul paranormalului, cunoscut sub numele de radiestezie.

Radiestezia în Practică

Instrumente și Metode

Radiestezia se poate practica cu instrumente specifice: nuieluşa de alun, pendulul sideral şi tabelul specific de citire şi calculaţie, ansa şi raportorul, rigla Turenne, indicatoare în formă de L. şi de V. Pendulul constituie un instrument util care poate fi folosit eficient în multe domenii de interes divers.

Cu instrumentele radiestezice poti determina si afla multe informatii despre mediul care te inconjoara: de la curatenie spirituala si energetica, pana la atasamentele fata de lucruri sau persoane, de la surse de apa sau zacaminte pana la sursele bolilor si ale necazurilor.

Infoenergetica a elaborat un sistem de parametrii inforenergetici care, prin masurare, iti pot oferi o imagine de ansamblu asupra subiectului cercetat, asta presupunand si stadii de degradare sau evolutie umana, tendinte de boala si/sau refacere a structurilor umane, animale sau minerale.

Masuratorile radiestezice, realizate de catre un operator radiestezic experimentat, pot duce la descoperiri de persoane disparute, la obiecte pierdute, pot determina cauzele unor probleme in casa, birou sau relatii.

Cu toate acestea prin masuratoare radiestezica nu se poate pune diagnostic medical si nici nu este recomandat. Tratamentele radiestezice nu inlocuiesc medicamentatia, dar realizate impreuna pot creste sansele de vindecare.

Radiestezia este o arta pentru oricine isi doreste sa creasca spiritual si sa se puna in ajutorul celorlalti.

Tehnicile Info Reiki se aplica si pentru sanatate cit si in afaceri, sau in orice alt domeniu sau situatie pe care dorim sa o rezolvam. de exemplu in afaceri se poate masura fidelitatea unui partener de afaceri. Se poate masura care este cea mai buna oferta din trei existente. puteti masura fidelitatea si eficienta unui angajat din firma dumneavoastra.

Influentele Karmice si situatii specifice din viata noastra pot fi masurate cu ajutorul tehnicilor de Info Reiki. Se poate identifica starea de sanatate a organelor interne a unui pacient sau pentru propria persoana. Lista de exemple poate continua.

Info Reiki este un sistem care combina tehnicile Reiki cu anumite tehnici din Radiestezie.

Masurători Radiestezice – Parametri

 1. Structura Umană
  • Structura Fizică (SF): Reprezintă corpul nostru fizic, materia grosieră palpabilă.
  • Structura Biosică (SB): Partea raţională, mai subtilă, nepalpabilă.
  • Structura Noesică (SN): Sufletul nostru, energia fundamentală a vieţii, darul lui Dumnezeu.
  • Șarpele Kundalini (SK): Sinele nostru, energia aflată la baza coloanei vertebrale care, pe măsură ce se trezește, deschide chakrele și portile lor spirituale.
 2. Energia și Vitalitatea
  • EBF: Energia benefică fundamentală.
  • SS: Starea de sănătate.
  • SV: Starea de vitalitate.
  • DH: Duhul Sfânt sau Lumina Internă.
  • VI: Vibrația internă.
  • PD: Protecția Divină.
  • IP: Iertarea păcatelor.
  • CER: Cerul aferent din care a venit Spiritul (SK) la încarnare.
  • CD: Credința în Dumnezeu.
  • RVD: Realizarea Voii Lui Dumnezeu.
  • RVI: Realizarea Voii Lui Iisus Hristos.
  • RVM: Realizarea Voii Maicii Domnului.
  • PIE: Puterea inforenergetică.
  • ISN: Integritatea sufletului.
 3. Anomalii Bioenergetice Patogene
  • ABEP: Perturbări și disfuncții ale organismului fizic sau energetic.
  • DN: Demoni.
  • Corzi Malefice: Cordoane energetice care leagă două entități.
  • Spații: Volume de energie și informație cu funcții specifice.
  • Programe: Informații introduse în Lumină sau Întuneric pentru acțiuni anume.
  • Scheme: Programe mai complexe.
  • Amprente Infoenergetice: Pot fi benefice sau malefice.
  • Câmpuri Energetice: Principalele șapte chakre și câmpurile lor energetice.
  • ENM: Entități noesic malefice, spiritele bolilor.
  • ECM: Entități conceptuale malefice.
  • ESCM: Entități supraconceptuale malefice.

Aplicațiile Radiesteziei

Cu ajutorul radiesteziei, se pot determina și afla multe informații despre mediul înconjurător, de la curățenia spirituală și energetică, până la atașamentele față de lucruri sau persoane, de la surse de apă sau zăcăminte, până la sursele bolilor și necazurilor. Radiestezia nu se poate substitui diagnosticului medical și tratamentului prescris de medici, dar poate completa și amplifica eficacitatea acestora prin măsurători și intervenții energetice.

Radiestezia este o artă destinată celor care doresc să crească spiritual și să ajute pe ceilalți, folosindu-se de tehnicile și cunoștințele acumulate prin practică și studiu.

Similar Posts