Iată o rugăciune pe care o rostesc în fiecare dimineață când mă trezesc. Cu mâinile ridicate spre cer, închid ochii și, prin intenție, Îi invoc pe Dumnezeu (Tatăl Ceresc Primordial – Principiul divin masculin) și pe Maica Sfântă (Maica Primordială – Principiul feminin divin). Simt energia lor, folosind imaginația și intenția.

 

Tată Ceresc și Maică Sfântă,

Coborâți, Vă rog, în sufletul meu

Și fie ca astăzi Eu să fiu Voi

Și Voi să fiți Eu!

Prin ochii Vtri să văd,

Prin gura Voastră să grăiesc,

Prin simțurile Voastre să simt,

Prin mintea Voastră să gândesc,

Prin mâinile Voastre să lucrez,

Prin picioarele Voastre să merg pe calea mea,

Prin corpul fizic, corpul eteric, corpul emoțional, corpul mental, corpul cauzal, corpul spiritual, corpul divin să simt bucuria de a fi aici și acum, în acord și în armonie cu Sinele meu și cu întreaga creație divină!

Prin sufletul Vostru să primesc, să dăruiesc și să accept iubirea de sine și de întreaga creație divină sub toate formele și manifestările ei!

Ajutați, Vă rog,primesc, cu bucurie, întunericul și lumina!

 

Binecuvântez și accept regnul mineral, regnul vegetal, regnul animal și regnul uman, cu toate experiențele mele, de la creația mea ca spirit și până acum! Binecuvântez și accept entitățile de lumină și entitățile întunericului!

 Facăse voia Voastră și, prin voia Voastră, a Mea!

Spunând rugaciunea zilnic, la un moment dat vei ști că tot ceea ce se întâmplă este prin Voia lor! Raportarea la întuneric va fi atunci total diferită!

 

Similar Posts