Există două planuri după care îmi ghidez calea: planul lumesc (conștient) și planul spiritual. Fiecare are legi după care funcționează. Legile planului lumesc (planul fizic), le știe toată lumea. Planul spiritual are o lege de bază, mai puțin cunoscută: legea oglindirii. Datorită aceastei legi, vom atrage oglinzile noastre – așa cum am mai spus într-una din postările despre Karmă.

 

Iată cum văd eu aceast plan: toate spiritele (oamenii) pe care le întâlnesc în viața asta le-am întâlnit în alte vieți / planuri; în baza acestei legi, eu atrag oameni “buni” (conform perspectivei duale – bine / rău, frumos / urât etc. – care caracteriza modul de funcționare al planetei în dimensiunea 3D) care îmi arată calitățile, părțile mele bune, experiențele sau lecțiile pe care le-am înțeles, pe care le-am integrat pâna acum, de la crearea mea ca spirit, dar atrag și oameni “răi” (să spun așa), care îmi arată “răul” din mine, lecțiile pe care eu mi le-am propus să le învăț în această viață. Acum e simplu de dedus că cei care mă vor ajuta mai mult în evoluția mea sunt cei “răi”. Ei oglindesc interiorul meu, experiențele mele din trecut cu energia întunericului. Iar cei “buni”, hrănesc egoul meu!

 

Așadar, nu pot decât să mulțumesc cu toată ființa mea, să mă înclin și să onorez pe toți cei care mi-au tras un șut în fund, m-au criticat, m-au jignit, m-au călcat, m-au umilit, m-au trădat, m-au nedreptățit… Ei sunt cei care m-au ajutat să mă iubesc, să mă respect, să mă accept… Primesc cu bucurie, observ, analizez și mă bucur pentru fiecare lacrimă, suferință, durere, frică, teamă pe care o să le trăiesc. Da, permit fricii și tuturor emoțiilor negative să se manifeste, căci acesta este scopul pentru care sunt aici, în cel mai de jos întuneric! Aici, prin aceste emoții, experimentez separarea de Întreg și numai astfel ajung la Sine, la esența mea divină, la starea de A FI!

 

 

 

 

 

Similar Posts