Atunci când suferinţa psihică a devenit sau riscă să devină o stare de spirit şi/sau o modalitate prin care ne definim în relaţie cu noi înşine şi cu ceilalţi, ar putea fi momentul potrivit să apelăm la un psiholog specializat intr-o forma de terapie. El ar putea să ne ajute să ne amintim că suntem mult mai mult de atât şi se ne folosim de ceea ce ne amintim că suntem.

Psihoterapia ajuta pacientul sa invete sa «mearga» pe picioarele lui, astfel incat alegerile sa ii apartina si sa poata trai in armonie cu el insusi dar si cu ceilalti. Eroul din noi are nevoie de ajutor sa poata merge mai departe, sa isi implineasca misiunea vietii lui. Adeseori ranile sufletesti sunt acelea ce ne impiedica sa crestem, sa ne simtim bine, sanatosi din punct de vedere psihic.

Traim intr-o societate in care vorbim foarte des despre stres, despre probleme de viata, probleme financiare, care ne pot aduce intr-o anumita situatie mai delicate.

De asemenea, luarea deciziilor poate fi o problema care te pune intr-o situatie mai delicata si cand vrei sa rezolvi o problema si sa aiba succes, e bine sa beneficiezi si de un sprijin din afara. Sigur, acest sprijin poate fi dat de practic oricine din preajma ta: de sot, de profesor, de vecin, de prieten. Dar nu este acelasi lucru cu un sprijin specializat, profesionist. Profesionistii se pregatesc special pentru acest lucru, e vorba de urmarea unei scoli de profil, de un anumit profil, de o anumita orientare, care dureaza in medie patru ani, si acest specialist are menirea de a te ajuta incat sa ajungi cu succes la obiectivele pe care ti le-ai propus.

Te asteptam la Cabinetul individual de psihologie Luminita Anglade cu servicii de

– Terapie

-Psihologie

– Evaluare psihologica

– Dezvoltare personala

Similar Posts