Pastele este totdeauna sfarsitul si totdeauna inceputul. Noi totdeauna traim dupa Pasti si mergem totdeauna spre Pasti. Spiritul si intelesul intreg al vietii liturgice este continut in Pasti, impreuna cu perioada urmatoare de 50 de zile care culmineaza cu sarbatoarea Cincizecimii, Pogorarea Duhului Sfant peste apostoli. Aceasta praznuire pascala unica este reflectata saptamanal in duminica crestina, ziua pe care rusii, de exemplu, inca o numesc Voskresenie, „inviere”.

Hristos a inviat in taina, nestiut de nimeni. Ne-am fi asteptat ca Mantuitorul sa le spuna Apostolilor nu doar ca va invia, ci si momentul in care se va petrece ridicarea Sa din moarte, ca ei sa creada in minunea Invierii Sale.

Bucurati-va! Acesta este mesajul in noaptea Invierii Domnului Iisus Hristos. Bucurati-va! Ca iata, morti ati fost pentru pacatele voastre si ati inviat odata cu mine.

In curand va fi Pastele. Vom sarbatori invierea Domnului. Este cea mai mare sarbatoare crestina.

O data cu invierea Domnului trebuie sa inviem si noi!

Cum? Sa devenim constienti de sinele nostru divin!

Pentru ca DA,  suntem divini! In noi gasim frumusetea, inteligenta si geniul! Trebuie doar sa vrei sa te cunosti si sa constietizezi ca esti unic si special!

FA O PROGRAMARE1

Va doresc tuturor Paste fericit!

 

 

Similar Posts