Cu siguranta ca ati  vazut filmul “When Harry Met Sally”.  Va mai aminti desigur de cuplul care se intelegeau perfect si erau prieteni de ani de zile si care, brusc au anuntat ca formeaza un cuplu.

De asemenea stim si perechi care au distrus o prietenie vechie pentru ca au vrut mai mult!

Totuși, dacă începi să simțiți mișcarea atracției într-o prietenie platonică, ar trebui să te intrebi daca exista posibilitatea ca sentimentele tale să fie reciproce. La urma urmei, o relație de compatibilitate și încredere poate servi ca o bază solidă pentru romantism. Dacă ești atât de înclinat să faci aceasta mișcare, cum testezi apele fără să scufunzi prietenia?

Mai intai luati in considerare posibilele consecinte!

Drama la locul de muncă: Amestecarea afacerii cu plăcerea.

Există o varietate de factori care influențează decizia dificilă de a explora posibilitatea mutării unei prietenii platonice la nivelul următor. Colegii de serviciu se confruntă cu perspectiva de a aduce certurile de acasa la serviciu si de a incerca sa continue sa lucreze imreuna totusi. Astfel, aceasta drama la birou nu poate aduce absolut nimic bun nici pentru ei si nici pentru cei din jurul lor. Nimeni nu vrea să fie subiectul conversației în jurul dozatorului de apă sau la cafea după o încercare eșuată de a amesteca afacerea cu plăcerea.

Dragostea intre vecini si impactul in comunitate.

Vecinii se confruntă cu o situație similară în cazul în care o poveste de prietenie din cartier se indreapta spre o relatie. Multe relații provin din atracția fata de sentimentul de siguranta si  familiaritate. Tindem să ne placă, să avem încredere și să fim atrasi de oamenii cu care interacționăm frecvent. Însă stânjenirea după despartire și, uneori, negativitatea pot afecta ex-iubitii, precum și vecinii. Vecinii și prietenii sunt împinși în poziția dificilă de a decide care dintre voi (amândoi?) să  fie invitați la următoarea petrecere.

Mai rău, având în vedere proximitatea rezidențială, toti vecinii vor fi martori la o paradă a viitorilor iubiti care va vor vizita dupa despartire,

Cu toate acestea, în ciuda riscurilor și a potențialelor neajunsuri ale prieteniei la nivelul următor, oamenii o fac tot timpul. Uneori, prietenia devine curtenire din cauza sentimentului de  proiecția romantică.

Prieteni pentru totdeauna?

Deciderea de a deveni “mai mult decât prieten”  este o decizie individuală, demnă de contemplare serioasă din cauza consecințelor negative potențiale. Dacă decideți să încercați tranziția, amintiți-vă că romanța eșuată nu trebuie să ducă la o prietenie întreruptă. Există zeci de prieteni care au rămas buni prieteni doar după ce nu au reușit să stabilească ceva mai mult. În relațiile de încredere și respect, este cu adevărat posibil să fiti buni prieteni pentru totdeauna.

Iti doresti sa ai o relatie cu cea/cel mai bun prieten/a al tau dar nu stii cum sa abordezi situatia?

Hai sa vorbim!

Fa o programare!

 

 

http://filmehd.net/when-harry-met-sally-cand-harry-a-cunoscut-o-pe-sally-1989-filme-online.html

 

 

Similar Posts