Cine sunt?

Sunt Maestru Reiki Luminita Anglade si va ofer servicii de curatari energetice (case, locuri, obiecte), ameliorarea sanatatii, constelatii familiale.

Va astept cu servicii de initiere in sistemele: Usui Reiki, Shamballa Reiki, Gendai Reiki Ho, Ordinul lui Melchisedek, Melchisedek Reverend, Melchisedek Grand Minister, Ascension Reiki.

De ce am ales calea Reiki?

M-am trezit intr o dimineata cu o intrebare ce imi apasa greoi pe tample: ,,ce sens are viata asta?’ Ma regaseam o femeie oarecum implinita fiind ,casatorita, cu un copilas, un caine, un sot ideal,  o situatie materiala foarte buna, cu prieteni frumosi ducand o viata linistita fara lipsuri ..si totusi.. ceva lipsea..in catev clipe ,mi- a trecut prin cap ca o pelicula veche de film, tot parcursul vietii mele incepand cu primele amintiri pe care le aveam de la gradinita, scoala, facultatae, job ,calatorii in multe colturi ale lumii, casatorie, copil…aici, in acest moment am pus pause si  m-am oprit si mi am zis..ok ,si copilul ?va avea aceeasi cale…mai buna sau mai putin buna decat a mea …si totul se rezuma la 70..80..90 de ani ??? nu avea nici un sens!

Cateva saptamani dupa  avea sa mi  cada in maini o carte speciala. “Atacul Psi ! A urmat intalnirea cu autorul cartii ,Maestrul Ovidiu  Dragos Argesanu  cel care mi a deschis calea spiriituala , m-a calauzit de atunci (2009) pana in prezent si prin intermediul caruia am dobandit intreaga mea cunoastere si bucuria de a trai si aprecia viata  ..si evident sensul pe care il cautam!

Ce am invatat?

Printre Sistemele si Tehnicile Reiki care m au ajutat in cunosterea de sine,increderea si iubirea de sine  si mai ales iertarea de sine si de ceilalti sunt :

-Reiki Usui,Karuna Reiki,Shamballa Reiki,Gendai Reiki Ho,Ordinul lui Melchisedek,Melchisedek Reverend,Melchisedek Grand Minister,Ascension Reiki;

– Tehnici si masuratori radiestezice .

Ce dau inapoi?

Daca esti abatut, trist, lipsit de vitalitate, daca planul profesional,familial, social, personal sunt afectate si cauti resurse pentru a aduce schimbare, daca nu te mai bucuri de lucrurile simple, esti stresat, neincrezator in tine si in lumea incjurtoare, daca ai obosit si simti ca nu esti pe calea potrivita tie, TERAPIA REIKI  iti va schimba viata!

Nu ti gasesti echilibrul, locul, rostul in viata  si esti in  cautarea unui sens? Lasa-ma sa iti fiu maestru si calauzitor!

Initieri Reiki -100 ron/grad

Curatari energetice-persoane ,case,birouri

Masuratori radiestezice

Similar Posts