De o vreme îmi încep ziua cu o oră de sport – alergare ușoară. În acest timp îmi pun intenția să pot să mă centrez pe corp și să fiu în contact cu el. Îmi binecuvântez fiecare celulă, fiecare neuron, sistemul nervos, sistemul endocrin, sistemul digestiv, toate părțile corpului fizic pe care le știu. În dimineața aceasta am primit răspuns la o întrebare care îmi tot venea în minte de o vreme.

 

Vă povestesc din lucrurile pe care le experimentez, căci mi se pare fantastic cum lucrează Sinele omului atunci când renunță la control! Întrebarea aceea era legată de faptul că, în ultimele șase luni, vin în cabinet numai bărbați. Ce oare îmi arată Sinele meu divin?! Am primit răspunsul: dacă în ultimii ani veneau mai mult femei în cabinetul meu, acest lucru se întâmpla datorită faptului că judecam femeile. Mai mult de atât, veneau acele femei care judecau bărbații! Odată ce am mai integrat și eu din aspectele mele feminine, și odată ce raportarea mea la femeie s-a schimbat, au început să vină în cabinet bărbați care judecă femeia! Ei sunt oglinda mea. Acest lucru arată și nevoia mea interioară de a face pace cu partea mea masculină. Experiențele mele din alte timpuri în care am fost bărbat fac să atrag acei bărbați care oglindesc aspectele mele astfel încât să pot să văd anumite raportări față de femeie! Interesant.

 

Orice judecată este conținătoare și creatoare de karmă. Îi mulțumesc Sinelui meu, Călăuzelor Divine și lui Bunuțu pentru modul minunat în care se manifestă!

 

Similar Posts