Așa îmi vine uneori să scriu! Sincer, nu mi-e drag, dar se pare că ceva din mine atrage niște întrebări care vin, prin oglindire, din exterior.

 

Cred cu tărie în posibilitatea de a ieși din dualitate! Am căutat să înțeleg dualitatea ca să pot ajunge la depășirea dualității, la ieșirea din ea. Astfel, m-am întors la înțelegerea luminii și a întunericului.

 

“Rău” este o conotație dată întunericului, atunci când ești la un anumit nivel de conștiință. Mă duce gândul la afirmațiile biblice care spun că Dumnezeu este atotcuprinzător, omniprezent, omnipotent. Așadar, “răul” este în Dumnezeu și fiecare ființă conține lumină și întuneric. Atunci când lucreazi cu propriul întuneric, te elibereazi de “atacuri”, de “magie”, de “vrăji” sau oricum numește fiecare “răul” pe care îl experimentează. Aș mai spune (sau aș recomanda), să nu mai fugim de acel “rău”. Să stam în acea energie! Până când?! Până o acceptăm, până cedăm controlul Dumzeului din noi, Sinelui nostru!

 

Dacă mai citim Psaltirea Maicii Domnului, dacă postim, dacă facem pelerinaje la mănăstiri, la biserici, dacă iertam femeile și bărbații din viața noastră, așa reușim să evoluăm! Prin acțiune, nu prin gând! Făcând ceva! Şi abia apoi emitem o părere, nu invers…

 

Sper că am răspuns celor care m-au întrebat și care mă întreabă în continare cum pot scăpa de ”rău”, de “atacuri”. Nu te scapă nimeni, de nimic… Conștientizează, acceptă, după care integrează!Cam ăștia sunt pașii… Așa am integrat propriul întuneric până acum…

Să vă fie de folos!

Similar Posts