De ceva vreme, câmpul mental inferior al planetei este activat.

 

În funcție de vibrația pe care o emiți, atragi gânduri de aceeași frecvență ca cea a câmpului tău. Astfel, s-au activat foarte puternic în această perioadă rănile emoționale – respingerea, abandonul, trădarea, umilința și, mai ales, nedreptatea.

 

Pentru a putea face față acestor vremuri, recomand postul și rugăciunea (Psaltirea Maicii Domnului), inițierile Reiki, meditațiile (în special meditațiile de iertare), pelerinajele la Sfinți, curățările energetice, terapiile. Într-adevăr, toate trec, însă toate cer efort! Să facem efortul de a ne întoarce spre interior, nu spre exterior.

Si să evitam profilul de victimă… Schimbare vine prin fiecare dintre noi!

 

Celor care mi-au scris, le-am răspuns acum. Dacă este de folos și altora, cu atât mai bine. Suntem binecuvântați în fiecare clipă – divinitatea se manifestă prin oameni, cărți, mail-uri, mesaje… Se poate să ajungem la claritate, dar făcând un efort.

 

Spor în toate!

 

Onorez viața cu lumina și întunericul ei!

 

PS: Este mai ușor să ieși să țipi în afară, decât să stai să-ți vezi propriul întuneric din interior, care este, de fapt și de drept, cauza fricilor și a rănilor tale.

Similar Posts