Cu totii am trecut prin acest lucru! Stresul la locul de munca. La un moment dat în carierele noastre, am fost atât de stresați și ocupați că ne-am temut de faptul ca in curand vom claca intr-un fel sau altul. Iată trei sfaturi utile pentru a reduce sau a reduce la minimum consumul si stresul in cariera.

1. Programați 2 pauze de mers pe jos de 15 minute în timpul zilei. Puneți-le în calendarul Outlook astfel încât să le tratati ca o întâlnire reală. Dacă membrii echipei tale vor să vorbească în acea perioadă, atunci pot merge cu tine! Dacă este posibil, umblați în aerul proaspăt. Dacă nu, umblați în sălile clădirii dvs. de birouri. Cheia este să te ridici și să te miști! Această acțiune vă trezește corpul și mintea. Veți reveni la biroul dvs., reîncărcat și pregătit pentru a aborda următorul articol din lista de sarcini.

2. Bucurați-vă de odihnă suficientă în fiecare noapte. Nu toată lumea are nevoie de acel “7” ore de somn pe noapte pentru a funcționa. Unii oameni au nevoie de mai mult decât atât și unii pot funcționa bine cu mult mai puțin. Luați în considerare cât de mult somn aveți nevoie pentru a funcționa eficient fără cofeină. Chiar dacă cafeaua este o bază pentru mulți dintre noi, aveți grijă să dormiți suficient pentru a putea funcționa fără ea. Dacă într-adevăr aveți nevoie de 7 ore de somn pentru a vă simți bine, dar în prezent avetii în medie 5 ore, nu aveti decat sa mergeți la culcare cu 15 minute mai devreme în fiecare noapte.  Când vă odihniți bine, creierul dvs. va gandi mai clar. Veți face alegeri mai bune la locul de muncă și veți avea o performanță mai eficientă.

3. Asigurați-vă că faceți un lucru în fiecare zi, care este doar pentru voi. Poate că înseamnă să stați în mașină timp de cinci minute înainte de a vă întoarce acasă, pentru a vorbi la  telefon cu un prieten. sau  să citești blogul tău preferat. Nu te duci în pat în fiecare zi fără a putea să spui afirmativ că ai făcut un lucru doar pentru tine. Fa-ti o prioritate si vei simti ca viata ta are mai mult scop si sens decat sa-ti construiesti cariera. Această conștiință de sine se va vărsa în viața voastră de muncă. Vei fi mai încrezător.

Nu mai faci fata stresului de la job?

Te astept sa vorbim!

Fa o programare!

Similar Posts