Nu este nicio formula magica pentru a deveni tu tipul de la birou care are cele mai bune idei!

Este insa magic antrenamentul! De fapt, cheia este de fapt cultura de a fi motivat sa gandesti bine!

Fără motivație intrinsecă și o cultura care o susține, este foarte dificil – aproape imposibil – să se genereze descoperirile creative esențiale care conduc o companie înainte.

Deci, cum creați condiții pentru o motivație intrinsecă de a înflori în organizația voastra?

Sfat 1: Găsiți persoanele potrivite. Faceți tot ce puteți pentru a maximiza șansele de cunoștințe creative prin găsirea de oameni pasionați de misiunea și obiectivele organizației tale. Acest lucru, desigur, nu este întotdeauna ușor de stabilit înainte de timp, și este, de asemenea, evident, esențial să angajăm și oameni talentați. Dar, de obicei, există oameni suficient de talentați si manati de pasiune.

Sfat 2: Creați o cultură care îmbunătățește atașamentul și pasiunea oamenilor în muncă.  Chiar dacă un programator scrie doar un cod, asigurați-vă că și el știe imaginea de ansamblu – cum codul pe care îl scrie va contribui la rezolvarea unei probleme apasatoare. Și nu uitati sa il  țineți la curent cu progresul problemei. Dă-i întreaga imagine. Asigurați-vă că oferiți oamenilor o perspectivă și acces pentru a înțelege cu ei vor participa individual la cresterea companiei. Fa-i sa se simta importanti!

Sfat 3: Creați un sistem de evaluare și recompensă care îmbunătățește motivația intrinsecă. Asigurați-vă că veti crea o cultură în care oamenii primesc feedback constructiv, frecvent și onest despre eforturile lor. Pentru a susține creativitatea și motivația intrinsecă, oamenii trebuie să știe că dedicarea pe care au pus-o în crearea ideilor lor va fi întâmpinată cu un nivel egal de corectitudine și dedicare în modul în care sunt evaluate și recompensate. Găsiți un mod corect și transparent de a crea recompense care onorează munca cu adevărat creativă și puteți să vă schimbați sistemul de evaluare bazat pe feedback și experiență, așa cum vă cereți angajaților dvs. să facă cu ideile lor creative.

Daca esti manager la inceput de drum, te astept sa vorbim despre modul in care ai putea sa iti formezi echipa!

FA O PROGRAMARE

 

Similar Posts